At hænge plakater over hinanden

28 april 2019
Anders Lundtang Hansen
At hænge plakater over hinanden

Rubrikken til denne artikel er egentlig blot et enkelt af flere områder, vi vil berøre i denne artikel, der vedrører, hvordan man håndterer, behandler og eventuelt bortskaffer plakater.

For når det er så nemt at få billige plakater fra især SoHu-shop.dk med flotte og knivskarpe motiver, hvorfor man ikke fatter, at prisen ikke er højere, så kan man pludselig se sig blind i, hvor mange plakater man egentlig har plads eller lyst til at have, så man bare køber en hel masse.

Du kan have faldt over flere artikler, der beskriver, hvor man kan opsætte få eller mange plakater afhængigt af, hvordan motiverne passer ind i ens hjem – hvor man måske kan få lyst til at have plakaterne til at hænge side om side, så man ender med at have en hel hule.

Der er også skrevet en del om, hvordan man kan indramme plakater, hvis man har lyst til dette, og hvordan man sætter dem op, så de er til at tage ned nemmest igen.

Men hvad med at hænge plakater skævt, lade dem overlappe hinanden og videre, så det kan give et voldsomt og eksplosivt udtryk på væggen, loftet og videre?

Dette kan man gøre, fordi man ønsker et kunstnerisk udtryk med ens plakater, hvor synet til det enkelte motiv ikke betyder det store, men hvor man bare ønsker et iøjnefaldende udtryk.

Når man så vil have dem ned igen, så skal man huske at fjerne dem forsigtigt, så man ikke bare river dem hastigt ned fra væggen, så der ender med at være hjørner, klister eller andre rester tilbage, baseret på, hvordan du hængte dem op i sin tid.

Plakterne er lige til at rulle sammen eller krølle sammen, når de har udtjent deres “værnepligt”, men husk lige at tjekke efter, hvordan affaldet sorteres hjemme hos dig, og hvilken spand/rum i affaldscontaineren plakaten hører til i, så du for eksempel ikke bare smider den ud sammen med madaffaldet.

Flere nyheder