Bestil lækker og veltilberedt mad ud af huset

11 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal der være fest i dit hjem – og kommer der mange gæster? Så bør du overveje at bestille mad ud af huset.

Hvorfor skal jeg bestille mad ud af huset?

Måske synes du at det virker som overkill at bestille mad ud af huset fra et catering firma til din fest. Det kan da ikke være så svært selv at fremstille maden – og desuden er det billigere selv at kokkerere. Men faktisk vil det i langt de fleste tilfælde, hvor antallet af gæster overstiger de ti til femten stykker, kunne betale sig at bestille mad ud af huset.

For det første vil du med mad ud af huset kunne servere et langt mere varieret måltid end hvad du selv vil kunne frembringe i dit køkken. Et standard køkken har visse fysiske begrænsninger, både når det handler om bordplads og opbevaring.

Er du for eksempel kun i besiddelse af et køle fryse skab er det tvivlsomt om du vil kunne opbevare såvel råvarer som færdig tilberedte retter på fornuftig vis.

Slip billigere om ved bespisningen med mad ud af huset

For det andet vil et catering firma ofte kunne fremstille maden billigere end du selv vil kunne. Dette skyldes ikke mindst de stordrift fordele i forbindelse med indkøb som et stort catering firma kan nyde godt af.

Det betyder at du faktisk kan servere både billigere og bedre mad for dine gæster hvis du vælger mad ud af huset. Og det er da værd at tage med. For det tredje slipper du for at skulle svede i køkkenet både før og under festen.

Når du bestiller mad ud af huset vil de lækre retter leveres direkte til din dør til den aftalte tid. Og så skal du blot sørge for anretning, enten på fade, kuvert tallerkener eller buffet.

Bestil mad ud af huset online hos https://www.kokken-jomfruen.dk/.