Børnemassage – for bedre trivsel i hverdagen

31 januar 2021
Astrid Pedersen

Er dit barn ofte uoplagt, og udviser det tegn på smerter, ubehag eller rastløshed? Så kan en børnemassage måske være en god idé.

Hvorfor give børn massage?

Måske tænker du at der ikke kan være det store behov for at betale for massage til børn. Men hvis du tænker over det ligner børns dagligdag faktisk i høj grad de voksnes.

Børn kan sagtens have lignende problemer med spændinger og smerter i kroppen, forårsaget af mange timer i siddende position. De fleste børn går i skole flere timer om dagen og tilbringer tid på hårde stole foran en skærm. Og det er ikke alle børn som kan tåle dette uden at udvikle myoser, inflammation og dårligt kredsløb – ganske som voksne.

Der ud over er der mange børn som lider af stress, hvilket kan forstærke den smertefulde tilstand. Når børn ikke får deres gode dybe nattesøvn vil de tilsvarende ikke være videre oplagte i løbet af dagen. Her kan massage være med til at bryde den onde cirkel.

Børn kan også få brug or et pusterum og en nulstilling af kroppen på samme måde som de voksne kan. Hos en massør som har specialiseret sig inden for børnemassage vil dit barn kunne få en grundig og omsorgsfuld behandling som tager udgangspunkt i barnets individuelle behov.

Harmoni & Balance i Valby tilbyder børnemassage ved eksamineret massør som har mange års erfaring inden for massage af både børn og voksne. Når du vælger at lade den dygtige Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance massere dit barn kan du være sikker på at barnet får en god og positiv oplevelse og en effektiv hjælp til at genoprette en fornuftig døgnrytme med mere energi og overskud i hverdagen som resultat.

Du kan læse mere, og bestille tid til en børnemassage hos Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance på hjemmesiden harmoni-balance.dk.