Dennie-serien fra den dygtige Ditzel

20 oktober 2019
Pernille Skovgaard

I Danmark har vi i mange år været verdensomspændende anerkendte for vores klassiske møbler, unikke og ikoniske. Der bliver holdt vagtsomt øje med de danske designere – og det er langt fra noget nyt. De danske designklassikere er kendt og elsket for deres smukke æstestik, deres høje funktionalitet og komfort samt deres håndværksmæssige høje kvalitet. Barren er sat højt, og ved valg af køb af en et sådant møbel får du tidsløst og skulpturel brugskunst, der vil fryde dit øje hver eneste dag. Det er rent, minimalistisk, stilet og eviggyldigt – dog uden at “miste varme”, hvorfor de vil passe ind i enhver indretningsstil; også en lun og hyggelig.

Hvis du er på udkig efter dansk design, bør du gå på opdagelse hos designklassikershop.dk. Her fås et bredt udvalg af de allerstørste klassikere, altid til favorable priser.

En af de danske superstjerner, der er stærkt repræsenteret, er Nanna Ditzel, død i 2006.

Leder du efter en lænestol, fås blandt andet nyheden “Dennie”, designet af Nanna og Jørgen Ditzel. Stolen er navngivet efter datteren, der med hjælp fra firmaet “Onecollection” har genopstartet produktionen af modellen.

Stolen kan fås i et antal forskellige stoffer, og du kan desuden vælge, om du vil have ben i sort, burnished eller krom.

Som supplement til stolen kan du få en fodskammel samt et lille sofabord, hvilket vil fuldende din indretning. Bordpladen kan fås i laminat så denne matcher stolen, ligesom skamlen også findes i forskellige stoffer og ben.

Designklassikershop.dk tilbyder også mange andre forskellige modeller, og du vil med garanti kunne finde en lænestol, der opfylder lige præcis dine ønsker og behov. Har du nogen spørgsmål, sidder der altid dygtige og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede – besøg også eventuelt den fysiske butik, så du kan se med egne øjne, føle og fornemme, før du træffer dit valg.

Flere nyheder