En god måde at pakke dine facadeskilte ned for sæsonen

26 september 2019
Anders Lundtang Hansen
En god måde at pakke dine facadeskilte ned for sæsonen

Du vil sikkert høre mange forskellige måder til, hvordan det bedst kan svare sig at pakke dine facadeskilte ned, hvis du ikke skal bruge dem i en periode, hvis du for eksempel har en forretning, der kun er åbent på givne tidspunkter af året, og så skal du bare følge dem, hvis de er professionelle.

Det kunne for eksempel være, at folkene fra Nordik Sign kan give dig nogle beskrivelser til, hvordan du gør dette bedst muligt.

Din forretning kan jo være sådan en, hvor du sælger varer nede ved stranden om sommeren, hvor dit facadeskilt skal lokke kunder til.

Men om efteråret, vinteren og det tidlige forhold lukker du en biks ned og beskæftiger dig med noget andet, men du vil helst ikke have, at dit dyre facadeskilt nede ved stranden bliver udsat for havvand med salt i, havfugle, rust, insekter og så videre.

Så du har investeret i et skilt, der kan tages ned og gemmes væk for sæsonen, men hvordan gør du så lige det bedst muligt?

Som udgangspunkt skal du jo have et sted, hvor der er plads til den. Hvis du ikke har plads derhjemme, så køb en lagerplads.

Dette kan også svare sig i længden, for hvis du har det liggende derhjemme helt ubeskyttet, så kan der gå fugt i det, eller det ruster.

Ved en opbevaringsbygning har man ofte vagter på, og lokalet er tempereret, så det er opbevaret forsvarligt.

Men ellers kan det være en god idé at pakke det ind i alt fra tæpper til bobleplast, så det kan tåle en køretur eller to, når det skal frem og tilbage, og så er det også skånet mod at blive skubbet mod andre ting.

Det ville være sådan en skam, hvis du skulle hen at købe at nyt facadeskilt igen, når den næste sæson nærmede sig, fordi du ikke havde passet godt nok på det gamle.

Flere nyheder