Få et super tilbud på en grundig gulvafhøvling i Herning

09 maj 2019
Astrid Pedersen
Få et super tilbud på en grundig gulvafhøvling i Herning

Er du så heldig at være kommet i besiddelse af en lejlighed eller et hus med originale trægulve, bør du være meget glad. Der bliver nemlig længere og længere imellem de ægte, massive trægulve i danske boliger – og det er temmelig omkostningsfuldt at få lagt et nyt eet af slagsen.

Men hvis det massive trægulv er belagt med mørk fernis eller en kraftig lak, kan de godt skabe lidt skår i glæden. I gamle dage var det standard, at man behandlede trægulvet på den måde. Nu om stunder er det de lyse gulve, som er fremme – for eksempel sæbe- eller lud behandlede trægulve. Og hvis det er et sådant, du så brændende ønsker dig, er det lidt ærgerligt at stå med et mørkt lakeret trægulv.

Få det gulv, du drømmer om, med en gulvafhøvling

Til alt held er der hjælp at hente, således at du ikke behøver at affinde dig med det mørke og slidte trægulv. Med en effektiv gulvafhøvling kan det faktisk godt lade sig gøre at skrælle hele det øverste lag – inklusive lak eller fernis – af overfladen på dit trægulv. Neden under vil et friskt lag af ubehandlet træ åbenbare sig. Og med en opfølgende gulvafslibning, som efterlader overfladen fin og ensartet, samt en efterbehandling med lud eller sæbe, har du fået hvad du ønskede.

Kan jeg selv afhøvle mit gulv?

Måske er du ikke helt indstillet på at betale en professionel gulvmand for at gøre arbejdet, når man kan leje en maskine til gulvafhøvling i et byggemarked. Men det kan kun tilrådes, at du overlader denne opgave til en professionel håndværker.

En erfaren og rutineret håndværker vil kunne frembringe et langt smukkere og mere langtids holdbart resultat, end du selv. Du kan få et uforpligtende og ganske fordelagtigt tilbud på gulvafhøvling på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-herning/ 

Flere nyheder