Få inspiration til de bedste flødekartofler

14 marts 2019
Søren Black
Få inspiration til de bedste flødekartofler

Gør flødekartoflerne endnu mere fantastiske

Det er uhyre simpelt. Du tager nogle kartofler i skiver og putter i et fad og hælder derefter fløde over. Din ovn gør så resten af arbejdet. Så let er det at lave flødekartofler. På denne måde får du et utroligt lækkert tilbehør til forskellige kødretter som eksempelvis skinke, farsbrød eller koteletter. I Danmark er kartoflen stadig en utrolig populær spise, selvom den får hård konkurrence fra for eksempel pasta og ris. Når så kartoflerne ovenikøbet serveres cremede og møre i den skønneste flødesovs, så kan andre former for tilbehør godt pakke sammen. Selvom flødekartofler er noget af det nemmeste i denne verden at frembringe, så kan du med de rette opskrifter fintune denne ret, så den bliver endnu mere fantastisk, end du havde regnet med. Inspirationen til at lande de mest perfekte flødekartofler finder du i Alletiders Kogebog.

Flødekartofler der overasker og glæder

Har du serveret flødekartofler for dine gæster 117 gange, så kan ønsket om at variere dette lækre tilbehør jo sagtens opstå. På onlinekogebogen Alletiders Kogebog finder du de rette opskrifter, der kan inspirere til det helt perfekte måltid. Når det kommer til flødekartoflerne, kan du eksempelvis få inspiration til at lave italienske flødekartofler, oste-flødekartofler eller fedtfattige flødekartofler. Dermed kan du både overraske og glæde dine gæster med noget tilbehør, de ikke helt havde forventet.

Pep dine flødekartofler op

Mange mennesker har det med flødekartofler som med citronfromage. Det er noget lækkert og velsmagende tilbage fra bardommen. Men pepper du dine flødekartofler op med for eksempel ost eller bacon, så får du en gang tilbehør, der både er moderne og passer til stort set alle de kødretter, man serverer nu om dage. Med Alletiders Kogebog får du den håndsrækning i køkkenet, der betyder, at du kan servere de flødekartofler, der næsten er et måltid i sig selv.

Se mere på:

https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/7437/floedekartofler

Flere nyheder