Find din lokale elektriker på Sydsjælland

21 september 2020
Astrid Pedersen

Når du oplever problemer med dine elektriske installationer, eller du i forbindelse med renovering eller ombygning skal have udvidet eller omlagt disse, skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker.

Det er nemlig påbudt ved lov at overdrage alle opgaver relateret til bygningens faste elektriske installationer til en autoriseret fagperson. Der er simpelt hen alt for stor en risiko forbundet med selv at foretage ændringer i disse. Du kan i værste fald forårsage farlige elektriske stød, eller brænde bygningen ned til grunden. Og derfor skal der professionelle elektrikere på banen når der skal rodes med elektricitet.

Hvor finder jeg den bedste el-service i Næstved?

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland – nærmere betegnet Næstved eller nærmeste omegn – vil du med fordel kunne kontakte Insta A/S når du har brug for hjælp fra en autoriseret el installatør eller elektriker.

Hos Insta A/S får du kompetent el service og hjælp til dine faste elektriske installationer uanset opgavens størrelse og arbejdets omfang. Insta A/S kan hjælpe med alt, fra udskiftning af dit hfi anlæg og montering af en ny stik kontakt til planlægning og implementering af et komplet integreret system med el installationer, alarm og varme styring. Insta A/S samarbejder blandt andet med firmaerne Verisure A/S og Securitas A/S omkring installering af sikkerheds systemer i private boliger, og er samtidig ISO certificeret i denne forbindelse.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Insta A/S, som hjælper såvel erhvervs virksomheder som private kunder med servicering, reparation og udskiftning af el systemer. Insta A/S kører over hele Danmark, dog primært på Sjælland. Du kan således altid kontakte Insta A/S hvis du har et behov for at drøfte dine elektriske installationer, eller hvis du har brug for en akut håndsrækning i forbindelse hermed.

Du kan læse meget mere om Insta A/S og virksomhedens tjenester og ydelser på hjemmesiden insta-as.dk