Find smukt og sexet lingeri online

19 juli 2021
Astrid Pedersen

Skal lingeriskuffen fyldes op? Så kan du med fordel lægge ud med et BH og trusse sæt.

Hvordan vælger jeg de rette trusser?

Trussen er den mest intime beklædnings genstand som findes. Dine trusser er i kontakt med nogle af de mest følsomme områder på din krop i mange timer hver eneste dag.

Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten når du køber trusser. Dette gælder såvel design og pasform som det materiale din trusse er fremstillet af.

Det er vigtigt at huden kan ånde, og at stoffet i trussen ikke giver anledning til irritation, lige som du bør vælge trusser som er designet til at sidde godt. Dette kan ikke siges om de trusser du køber i supermarkedet. Og derfor bør du altid købe dine trusser i en lingeri butik.

Vælg den rette trusse model

Det er ikke så svært at finde trusser i den rette størrelse – der er blot eet mål du skal kende. Typisk fås trusser i størrelser S, M, L og så videre. Du bør dog vælge modellen med omhu.

Selv om den minimalistiske G streng stort set altid er et hit er det en god idé at overveje om du har brug for mere støtte omkring mave og hofter. Og her kan du med stor fordel vælge en tanga trusse, en tai trusse, eller en maxi trusse.

Find en god BH

Når du skal vælge BH er der flere faktorer i spil. Her skal du både kende dit bustemål og din skålstørrelse. Du kan vælge at få optaget dine mål i en lingeributik så du er helt sikker på at de passer. Her efter skal du vælge den rette model. Og det er her det begynder at blive kompliceret.

Du kan læse mere om hvorledes du vælger lingeri som passer til din krop på love-lingeri.dk