Hvilket gulv skal du vælge?

29 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Hvis man ønsker at få lagt nyt gulv, så kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige muligheder. Derfor har vi sammenfattet dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til hvilket gulv du bør vælge til netop din bolig.

Trægulv

Et populært valg, som har været et populært valg i mange år er det famøse trægulv. Grunden til, at trægulve er populære er, at de kan give mange forskellige udtryk, de kan holde til meget, og de er nemme at vedligeholde over tid. Man kan behandle sit trægulv med lak, så der kommer et mindre beskyttelseslag på, hvis man vil undgå at gulvet bliver for slidt. Når man bruger lak, så kan man nøjes med at slibe det i ny og næ, og blot tilføje ny lak, hvis man synes gulvet er blevet for slidt.

Hvis du vil læse mere om hvordan man kan slibe trægulve og behandle dem, så kan du besøge gulvkanonen i Aalborg.

Tæpper

Et andet populært valg er at få lagt tæpper. Med tæpper får man et gulv som er nemt og vedligeholde, og typisk er billigt at få lagt. Det positive ved tæpper er, at de er ret nemme at holde rene, da det oftest blot kræver, at man støvsuger dem ofte. Udover at være nemme at rengøre, så er tæpper en billig løsning, da materialet kan købes billigt og da det kommer på rulle, så er det nemt at få lagt. Hvis det går i stykker, så skal man dog være forberedt på, at det kan være nødvendigt at få udskiftet hele sit tæppe i stedet for kun det område der er gået i stykker. Man skal derfor have dette med i sine overvejelser, inden man hopper på internettet og får bestilt tæpper, som kan lægges ud i hele ens bolig.