Hvordan finder du hen til den frisørsalon?

29 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Du har tænkt dig at prøve den frisørsalon i Aalborg af, som du aldrig har besøgt; eller også er du lige i byen, uden du lige kender området, og du trænger til en klipning, inden du skal i byen eller til en vigtig middag, jobsamtale eller et stævnemøde den dag.

Så kender man måske ikke lige området så godt, eller man ved ikke, hvor den frisørsalon ligger, som man har hørt så meget godt om fra andre, at man må prøve den.

Det bliver nok også det første skridt i jagten på at finde den, at dem, som der anbefaler den, forklarer dig, hvor den ligger.

Det er lidt gammeldags, men det er det første praj, som du får om, hvor den ligger – men lige lidt hjælper det dig.

Der skal andre metoder på bordet, hvis du skal finde derhen.

Få hjælp til at komme hen til frisørsalonen

Det bedste er nok at gå direkte til kilden, hvis du kender navnet på den frisørsalon, for så har de nok en hjemmeside eller en kanal på de sociale medier – eller flere – hvor der står, hvordan man finder derhen.

Er man rigtig heldig, så er der også en rutebeskrivelse alt efter, hvor man kommer fra, om det er med det offentlige eller på cykel eller i egen bil – hvor der måske bliver anbefalet, hvor man kan parkere.

Er man stadig ubekendt med området, så kan det være, de har et kort, som man kan gå efter.

Får man fat i adressen, så kan man jo printe et kort ud, som man kan følge for at komme derhen, men man kan også bruge en GPS i bilen til den slags eller via ens telefon, om man gør eller kører, hvor man kan få en rutevejledning at følge, eller man bare går efter, hvor man skal hen.

Man skal så lige huske at holde øje med trafikken først og fremmest.