Køb din brudebuket hos en blomsterbutik i Nakskov

09 december 2020
Anne-Mette Hansen

En brudebuket er en meget speciel ting for bruden. Den skal udvælges nøje, være smuk og personlig. Derfor skal blomsterbutikken, hvor den skal laves, også vælges med omhu.

Men hvor i Nakskov finder du en god blomsterbutik? Kan du selv vælge blomster til din brudebuket? Hvad skal du tænke over? Hvad er moderne og hvad er pænt? 

Brudebuket – det skal du tænke over

En brudebuket er en speciel ting. Det er noget, man vælger én gang i livet. Derfor skal den også være perfekt. Den skal passe til din stil og til din kjole. Noget af det du skal tænke over, er:

1) Farver 

2) Blomster

3) Stil

1. Farver og nuancer i buketten

Skal den være helt ensfarvet f.eks. bare helt hvid? Eller skal den være med lyserøde eller røde blomster? Måske en blanding af flere farver? Det er helt op til dig. Det kan dog være god idé at vælge farver og nuancer i den samme tone. Ikke noget der varierer for meget fra hinanden.

2. Variationer af blomster

Skal det kun være med roser? Eller må det være med forskellige slags blomster i buketten? Små og søde blomster? Store og fyldige blomster?

Der er mange muligheder, og det kan være en god idé at få en god snak med en blomsterbinder og se nogle eksempler på de brudebuketter, de plejer at lave. 

3. Simpel eller unik

Tænk også over stilen på buketten. Skal den være meget stringent, ensartet og bare helt simpel? Eller må den godt være mere personlig og måske lidt unik? Må der være lidt grønt i den? Eller skal den udelukkende bestå af blomster? 

Der er mange valg at tage, når du skal vælge din brudebuket. Det kan være en god idé at tage din mor, søster eller veninde med ind til blomsterbutikken. Det er altid godt at høre andres mening og få lidt inspiration fra dem.