Kom fra a til b med coaching

16 april 2020
Cecilie Mortensen
Kom fra a til b med coaching

Coaching er en af de samtaleformer, der er meget populære – og det er der ikke noget at sige til. Det særlige ved coaching er, at man har et fokus på, hvordan man kan udvikle sig på punkter, man er interesseret i arbejde med. Det er nemlig ikke alle psykologiske samtaler, der har dette udviklingsperspektiv – den mulighed får man dog i coachingsamtaler.  

Hos en coach kan man få hjælp til at komme fra a til b. Det er uanset om det måtte handle om ting i ens arbejdsliv, eller om det handler om private forhold, man vil have hjælp til. 

En af fordelene ved coachingsamtaler er, at man investerer tid i, at kan kigge på sit liv i et nyt perspektiv. Det er nemlig noget af det, en coach er så god til – altså at hjælpe en med at se nye vinkler og muligheder på den situation, man har stået i. Og det kan nogle gange være lige det, man har brug for. 
En anden fordel er også, at man får en neutral sparringspartner, der ikke kender en, og som kigger på ens udfordring i et objekt lys. For nogle kan det også være en lettelse i sig selv, da man får et “rum”, hvor man ikke skal tænker over, hvordan man fremstår og hvordan man siger tingene. 

Hos mange coaches er det også sådan, at man får øvelser eller opgaver fra gang til gang, som man skal arbejde med. Det kan være udfordringer, man skal overkomme eller andre tiltag, der støtter op om de forandringer, man har i fokus. Der er derfor også gode udviklingsmuligheder selv, når man ikke er hos sin coach. 

Coaching i Ringsted

Hvis du tænker, at coaching kunne være noget for dig, så er der god grund til at starte. Det gælder især, hvis du søger coaching i Ringsted

Flere nyheder