Kontakt din kloakmester når afløbet lugter

29 november 2020
Astrid Pedersen

Hvis afløbsinstallationerne i din bolig gennem længere tid har lugtet dårligt, kan det være tegn på, at den er galt fat med dit kloaksystem. Når der for eksempel er opstået blokeringer i rørledningerne, kan den ramme lugt være et tegn på at kloaksystemet ikke længere er i stand til lede spildevandet væk fra din bolig.

Det er vigtigt at du kan komme af med spildevandet på forsvarlig vis da det ellers vil kunne forårsage sygdom hos dig og dine familiemedlemmer eller vandskade på dit hus. Derfor bør du, så snart du lægger mærke til den stramme lugt, kontakte din lokale kloakmester.

Hvor kan jeg finde en dygtig kloakmester i Sønderborg?

Er du bosiddende i den sydlige del af Danmark kan du med stor fordel tage kontakt til ES Brolægger & Entreprenør når du har brug for hjælp til din kloak.

ES Brolægger & Entreprenør udfører alle former for kloak arbejde, og er autoriseret kloakmester hvilket er din garanti for vel udført arbejde som lever op til alle gældende krav og standarder. ES Brolægger & Entreprenør har hovedsæde på Sydals, men kører over hele Sønderjylland og den sydlige del af Jylland med. ES Brolægger & Entreprenør er et firma som ikke går på kompromis med de højre standarder, hverken når det gælder kvaliteten af det anvendte udstyr eller af det udførte arbejde.

Hos ES Brolægger & Entreprenør finder du udelukkende dygtige og vel kvalificerede medarbejdere, som benytter sig af det nyeste og mest moderne udstyr til kloak arbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for ES Brolægger & Entreprenør som gerne hjælper med etablering af nye afløbs installationer, lige som virksomheden også giver en hånd med opsætning af rottespærre. Du kan selvfølgelig altid indgå en service aftale med ES Brolægger & Entreprenør omkring rensning af afløb og spuling af brønde og kloakrør.

Kontakt ES Brolægger & Entreprenør for et uforpligtende tilbud via hjemmesiden esbrolaegger.dk