Miljøvenlig varme med moderne varmepumpe

02 januar 2020
Astrid Pedersen
Miljøvenlig varme med moderne varmepumpe

I disse dage, hvor der er et særdeles skarpt fokus på klima og miljø, er det ganske naturligt som privat person at overveje, om man gennem sin adfærd kan bidrage til den grønne omstilling. Mange mennesker har allerede truffet deres forholdsregler og givet køb på udlandsrejser og andre aktiviteter, som koster på CO2 kontoen. Men hvad hvis nu der var mulighed for at du på én og samme tid kunne hjælpe klimaet, reducere dit carbon footprint, og samtidig spare penge uden at skulle lide afsavn?

Spar på varmeregningen uden at spare på varmen

Dette kan måske lyde for godt til at være sandt. Men med en moderne og energi effektiv varmepumpe kan det faktisk godt lade sig gøre. En varmepumpe udnytter nemlig den tilførte energi op til fem gange bedre end de traditionelle opvarmnings former så som olie, gas eller pille fyr, eller de dyre og ineffektive elektriske radiatorer.

Med en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kan du således spare mange penge på varmeregningen uden at skulle give afkald på dit varme bad eller opvarmning af stuer og værelser i dit hus. Da du samtidig kan opnå økonomisk tilskud til indkøb, opsætning og installering af en varmepumpe, har denne tjent sig selv ind i løbet af meget kort tid. Og så kan du glæde dig over at være i besiddelse af den p.t. mest effektive løsning, når det handler om klima og miljø venlig opvarmning af private boliger.

Find den rette varmepumpe til dine behov

Det er klart, at du har størst fordel af at vælge en luft til vand varmepumpe hvis du er glad for dine vand radiatorer, og en luft til luft varmepumpe, hvis du ønsker at skifte elovnene ud. Du kan finde en varmepumpe, som passer til dit hus’ størrelse og husstandens behov, på https://www.gramenergi.dk/ 

Flere nyheder