Sådan skifter du skærm på din iPhone

//Sådan skifter du skærm på din iPhone

Sådan skifter du skærm på din iPhone

At se en iPhone med en ødelagt skærm er i dag stort set lige så almindeligt, som at se en iPhone, hvor skærmen er intakt. Det er der mange grunde til. Dels at iPhone-skærme er meget skrøbelige og ikke kan tåle slag, og dels at en reparation af en ødelagt skærm er dyr. Men alt håb er ikke ude. Du kan nemlig udskifte din smadrede iPhone-skærm selv. Vi fortæller dig her hvordan.

Hav materialerne på plads

Før du går i gang, skal du have materialerne på plads. Har du en værktøjskasse, er du godt på vej og mangler nu kun en ny skærm til din iPhone. Fixmiphone.dk har et stort udvalg af skærme til iPhones, og her kan du finde den skærm, der passer til din model. Når du har bestilt den og fået den leveret, er du klar til at gå i gang.

Det skal du være opmærksom på, inden du starter

Der er nogle forbehold, du skal tage højde for i forbindelse med en gør-det-selv-udskiftning. Det væsentligste forbehold er, at din garanti frafalder så snart, du roder med din iPhone. Er du derfor stadig dækket af garantien, kan du med fordel benytte dig af den og få en ny skærm/ny iPhone.

Dertil er der et par fokuspunkter i forbindelse med selve udskiftningen, som er værd at nævne. Du skal være en smule fingernem for, at udskiftningen kan lykkes. Det skal ikke skræmme dig væk, men det er klart en fordel at have brugbare hænder. En af grundene hertil er, at du skal være ekstremt forsigtig med både skærm og kabler under udskiftningen. Alle kabler skal afmonteres, da de har let ved at knække. Er du opmærksom på disse punkter, er der intet i vejen for, at du nu kan starte.

Udskiftningen af iphoneskærm – step for step

Nu er du klar til selve udskiftningen, og vi har lavet en guide, der hjælper dig step for step. Følg med her:

  1. Sluk din iPhone
  2. Find de to små skruer i bunden af iPhonen og skru dem fri med en lille stjerneskruetrækker
  3. Løsriv forsigtigt glasset nede fra og op – løft dernæst glasset op
  4. Afmonter kablet til home-knappen ved at åbne clipsen, hvor kablet sidder
  5. Oppe i højre hjørne finder du fire små skruer – skru dem af og afmonter metalpladen
  6. De tre kabler der er forbundet med skærmen skal nu løftes, så skærmen kan frigøres helt fra telefonen – nu vil du kunne se på bagsiden af skærmen, hvilke kabler der skal løsnes
  7. Skru nu home-knappen af og løft den forsigtigt op
  8. Afmonter nu kablerne fra toppen af telefonen – som du gjorde med home-knappen
  9. Skrue de fem skruer, der holder skærmen fast til rammen fri – to i hver side og en i toppen.
  10. Nu kan alle dele monteres på den nye skærm og sættes fast igen – dernæst har du en ny skærm til din iPhone

Hurtigere og nemmere

Du kunne også bare spørge om hjælp. Læg rolig din iPhone i hænderne på iRepair. Det er klart den hurtigste og nemmeste måde at få styr på de skader, din iPhone har fået. Det gælder både skærm og mange andre former for reparation af iPhone.

By | 2018-11-13T11:51:59+00:00 November 13th, 2018|reparation af iphone|Comments Off on Sådan skifter du skærm på din iPhone

About the Author: