Sælg din bil helt gratis

21 september 2019
Anne-Mette Hansen
Sælg din bil helt gratis

Der sælges utrolig mange brugte biler i Danmark hvert eneste år. Mange bliver solgt gennem bilforhandlere. Men rigtig mange bliver også solgt mellem private, der benytter sig af online bildatabaser. Vil du gerne have solgt din nuværende bil? Uden at det skal koste dig en formue og kræve en hel masse af din tid? Så skal du overveje at bruge en online bilportal til at sælge din bil. 

Sådan sælger du din bil online

Der findes flere online portaler, hvor du kan sætte din bil til salg. Her kan du let oprette annoncer og sælge din bil. Det er lidt forskelligt, hvor mange besøgende de forskellige portaler har, og hvad det koster at oprette en annonce. På de fleste portaler kan køber kontakte dig inde på portalen eller gennem dine oplyste kontaktinformationer. Herefter kan I aftales at mødes til en fremvisning af bilen og aftale de nærmere detaljer, hvis køberen er interesseret i din bil. 

Sælg din bil gratis hos Biltorvet.dk 

Når du sætter din bil til salg hos Biltorvet.dk, kan du forvente:

– At det tager under ét minut at oprette din annonce

– At det er gratis at sætte din bil til salg

– At der er mere end en halv million besøgende på Biltorvet.dk hver måned

– At folk kan gemme din annonce som favorit 

Du kan sælge alle slags biler på Biltorvet.dk – lige meget hvilket mærke, model og årgang du ejer. Det er ligeledes let og brugervenligt at oprette en profil og annonce på din bil. Du får mulighed for at klikke forskellige funktioner og detaljer på bilen af, og du kan også skrive en beskrivelse af bilen med dine egne ord. 

Læs meget mere om Biltorvet, og sælg din bil lige her. Det er gratis at oprette din annonce, så hvis bilen ikke skulle blive solgt eller hvis du ombestemmer dig omkring salget, har du ikke spildt nogle penge.

Flere nyheder