Send trygt pakke med Danmarks største forsendelsesfirma

10 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark? Så kan du med fordel vælge den danske distributions og forsendelses virksomhed PostNord.

Hvad er forskellen på PostDanmark og PostNord?

PostDanmark var navnet på Danmarks førende udbringnings virksomhed, som senere blev lagt sammen med svenske Posten AB og nu er en del af det fælles nordiske kooperativ PostNord.

PostDanmark var en privat ejet videreførelse af det danske stats monopol Dansk Post og Telegrafvæsen, som før i tiden stod for al omdeling af breve og pakker i Danmark. Med frigivelse af monopolet fulgte således privatisering og dermed opkøbet af virksomheden ved kapital fonden CVC Capital Partners som også besad Posten AB. Og dermed blev sammenlægningen af de to tidligere stats ejede post og ombringnings virksomheder en realitet.

Hvorfor skal jeg vælge PostNord når jeg skal sende en pakke?

Den danske afdeling af PostNord hedder Post Danmark A/S og er ansvarlig for udbringning og distribution af pakker og andre forsendelser inden for landets grænser. PostNord er blandt de allermest populære og anvendte post og fragt firmaer i Danmark – især når det handler om indenrigs forsendelser.

Du kan vælge PostNord hvis du ønsker din pakke håndteret af en kyndig og erfaren operatør til en lav pris. Samtidig får du med PostNord fordelen af over otte hundrede pakkeshops fordelt over hele landet, hvilket gør det utroligt nemt for såvel dig og for din modtager at henholdsvis sende og modtage pakken. PostNord har også mulighed for levering til døren ved ombringning hvis du og modtager foretrækker denne model.

Hvordan sender jeg en pakke med PostNord?

Hvis du er i tvivl om hvorledes du sender en pakke kan du få hjælp hertil på pakke.dk. Her har du mulighed for at finde de bedste priser på forsendelse og betale og bestille denne online. Læs mere på pakke.dk