Skrot smøgerne – skift til e cigaret

07 august 2019
Astrid Pedersen
Skrot smøgerne - skift til e cigaret

Et fuldt rygestop er den mest fornuftige beslutning, du som ryger kan træffe. Rygning er en usund og helbreds skadelig vane, som samtidig er både frastødende og dyr. Der kommer intet som helst godt ud af at ryge – som ryger ødelægger du ikke kun dit eget helbred, men generer også andre mennesker. Og det værste er, at du egentlig godt selv ved det. Det er bare så svært at holde op.

Find styrken til et rygestop med en e-cigaret

Grunden til, at et rygestop er så svært, er ikke – som mange tror – at kroppen er blevet afhængig af nikotinen. Selvfølgelig er der rygere, som er stærkt afhængige rent fysisk, men dette kan som regel klares med de kendte rygestop produkter, som for eksempel tabletter, plastre, tyggegummi eller mundspray indeholdende nikotin.

Men for de fleste rygeres vedkommende handler cigaret afhængigheden i meget højere grad om vaner. Det kan for eksempel være, at rygepausen med kollegerne repræsenterer arbejdsdagens højdepunkt. Eller at det er rart at kunne snige sig væk fra en fest eller anden form for social begivenhed for at kunne nyde en smøg sammen med den lille hårde kerne af rygere, som insisterer på at beholde deres last.

Det er her, at det er nemt at falde i igen. Og her er det en god idé at have en e-cigaret ved hånden. Med sådan én kan du nemlig deltage i rygeriet uden selv at skulle indtage den skadelige og ildelugtende røg. En e-cigaret udvikler nemlig kun en mild damp, som stammer fra den såkaldte e juice eller e-væske, som e-cigaretten påfyldes.

E væsken er tilsat aroma stof efter eget valg, og en mængde af nikotin, du selv bestemmer. Således kan din e-cigaret fungere som redskab til afvænning – eller blot som substitut på de dage, hvor du ikke gider lugte af røg.

Køb billig e-cigaret på esug.dk

Flere nyheder