SoMe-strategi ved omtale af pudsning af væg

11 august 2019
Anders Lundtang Hansen
SoMe-strategi ved omtale af pudsning af væg

Det at foretage pudsning af væg er et ældre erhverv, som man ofte opfatter, bliver gjort af mænd i overalls eller kedeldragte, mens de har noget hvidt tøj på med pletter og puds på sig.

Det er ikke ligefrem typerne, man tænker sig til, begår sig meget på nettet, og mange af disse firmaer, der begår sig med den del, har egentlig mest af alt en hjemmeside, som ser de det som det nyeste på nettet.

Her glemmer de bare, at selvom arbejdsgangen er ude i det virkelig liv, og der er mange faste kunder, der finder dem på en gammeldags måde ved at læse annoncer i aviserne eller lignende, så er de nye kunder på nettet.

Og kunderne bliver jo overordnet ikke ældre, de bliver yngre, for specielt yngre mennesker finder boliger, men de ejer ikke håndværksmæssig gesjæft, så de skal bruge professionelle mennesker til at pudse deres vægge ned, hvor deres forældre måske gjorde den slags selv.

Den generation kigger ikke i aviserne efter annoncer, de spørger på nettet, forhører sig på de sociale medier og laver måske et post i en gruppe, hvor de efterlyser et godt firma til at pudse ens vægge ned.

Ville det så ikke være belejligt, hvis en annonce for dit firma dukkede op, hvor kunderne blev dirigeret direkte ind på dit firmas hjemmeside, så de kunne chatte med dig og få et tilbud på plads med det samme?

Du mener måske som firmaejer med den slags, at det kan man allerede gøre på din hjemmeside, men den moderne generation er umiddelbar og vil have svar NU via de kilder, de kender; de har ikke tålmodighed til at finde svar – ellers finder de nogle andre til at klare arbejdet.

Derfor skal man selv som et nyt eller gammelt firma, der arbejder med at pudse vægge ned, lave en SoMe-strategi, som står for Social Media-strategi, så du bliver set der, hvor kunderne er.

Kom øverst i resultaterne på søgninger på de populære søgemaskiner, og de sociale medier gør, at folks mønstre og søgninger bliver registreret. Her skal din annonce da dukke op som blandt de første. 

Flere nyheder