Stenslag reparation i Århus og omegn – find et godt tilbud!

23 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Stenslag er en træls ting. Bilejerens værste mareridt. For hvad nu hvis stenslaget udvikler sig til en revne i ruden? Så er der faktisk intet, du kan gøre. En revne kan nemlig ikke stoppes igen, og du vil på et tidspunkt skulle have ruden skiftet. 

Derfor er det så vigtigt at få lavet stenslaget med det samme. Så du undgår et dyrt forrudeskift på bilen. Søger du god og billig stenslag reparation i Århus og omegn? Læs med her, og bliv klogere på at finde et godt tilbud. 

Stenslag i forruden – 3 gode tips

Et lille stenslag behøver ikke at være jordens undergang. Følger du blot disse tre tips, er du godt på vej:

– Lad være at gå i panik

– Få dækket skaden til med tape

– Book tid til reparation med det samme 

Det er farligt, hvis du går i panik, idét stenen rammer din rude. Og hvis du vil undersøge skaden, bør du altid holde ind til siden.

Det er fornuftigt at dække stenslaget til med et lille stykke tape. Måske har du allerede fået sådan nogle fra din bilforhandler? Ellers kan du også bruge almindelig tape. Det er specielt vigtigt, hvis der er frost udenfor. Det kan nemlig få stenslaget til at revne ruden.

Tid betyder rigtig meget, når det kommer til stenslag. Det kan aldrig gå for hurtigt med at få udbedret skaden. Også selvom den ikke generer dig, når du fører bilen. Får stenslaget lov at være der for længe, kan ruden nemlig risikere at revne. 

Find et godt tilbud i Århus

Vil du have en god pris på reparation af stenslag? Så er det en god idé at ringe rundt til flere autoværksteder- eller autoglasfirmaer. Med mere end ét tilbud har du et godt grundlag til at sammenligne priser på.

Og hvem ved? Måske er der nogle firmaer, der kører med kampagne på stenslag reparation i øjeblikket?