Svært med valget af motiv på fototapet

20 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Svært med valget af motiv på fototapet

Når du sådan bemærker, hvor meget spændende fototapet, man kan få hos anerkendte Sohu-shop.dk, hvor de ligger inde med meget forskelligt, så kan det blive virkelig svært at tage en endelig beslutning om, hvad man skal vælge at sætte op derhjemme, fordi udvalget er så spændende på mange måder.

Noget mønster kan give en tiltrængt følelse af velvære og indre ro, når man kigger på det, fordi det skaber en stemning i en, der strækker sig rundt i kroppen og sætter spor i sjælen, fordi man har en fornemmelse af, at man er i en helt anden verden.

Man er måske omgivet af samme fototapet på alle væggene omkring en, så man har et afluk, studie, kammerværelse eller hjemmekontor, hvor man får et fredet område, man kan trække sig tilbage til alene eller sammen med andre, der skal stå i stærk kontrast til de mere kliniske omgivelser i de andre vægge i hjemmet.

Andet mønster kan være noget, man stirrer på længe for at sende tankerne i andre retninger end de sædvanlige, hvor man ender i for eksempel en skriveblokade. Så kan man kigge op på fototapetet, så man får tænkt på noget helt andet i en helt anden verden, som man ikke lige bare kan gå hen til.

Motivet kan være noget genkendeligt, noget man har set før eller bare kan genkende ud fra beskrivelser. Måske er det en fotografisk gengivelse af et øjebliksmotiv, eller man har sammensat et motiv ud fra de ønsker og forestillinger, man havde forventninger til om det.

Det kan være et abstrakt motiv, et naturtro, et genkendeligt eller noget ukendt. Måske mange pangfarver, slet ingen farver, få farver – ja, det er næsten kun den velkendte fantasi, der sætter grænserne for valget.

Og så selvfølgelig et eventuelt kompromis sammen med dem eller den, der også skal nyde godt af omgivelserne fra fototapetet.

Flere nyheder