Træterrasser – når du elsker udelivet

21 januar 2021
Astrid Pedersen

Når den skønne danske sommer skal tilbringes inden for matriklen, er det en god idé på forhånd at sørge for de rette rammer. Dette er forholdsvis nemt hvis du er i besiddelse af et hus med en rummelig have.

I denne kan du opstille udendørs lege redskaber til ungerne, som således kan muntre sig dagen lang på deres egen legeplads. Og de voksne kan vælge at forkæle sig selv med en lækker træ terrasse som giver plads til aktiviteter så som solbadning, hygge, madlavning og indtagelse af dagens måltider under åben himmel.

Hvad er fordelene ved en træ terrasse?

Måske tænker du at en terrasse er et lettere overflødigt element i haven. Man kan jo godt sidde på græsplænen og spise, og det samme gælder for solbadning. Men her skal du tænke på at du med en træ terrasse ikke alene får et solidt og stabilt trædæk som kan udgøre det perfekte underlag for dine havemøbler – eller for dit udekøkken, om du vil.

Du skaber faktisk helt nye dimensioner i haven og giver boligen ekstra råderum. En træ terrasse fungerer som en behagelig overgang fra huset til haven. Og med en overdækket terrasse får du faktisk nærmest et helt nyt rum til boligen.

Lad en professionel håndværker opføre din træ terrasse

Således kan en træ terrasse faktisk betragtes som en investering i din ejendom. Du kan være sikker på at din nye træ terrasse, såfremt denne er professionelt designet og konstrueret, vil være et ubetinget aktiv for din bolig i forbindelse med et fremtidigt salg. Du bør dog sikre dig at din træ terrasse er håndværksmæssigt forsvarligt udført. Og derfor bør du vælge en specialiseret tømrer når terrassen skal designes og opføres.

Du kan med fordel tage kontakt til tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/