Transport af asfalt med professionel vognmand

27 august 2020
Astrid Pedersen

Når støre mængder asfalt skal transporteres og håndteres, for eksempel i forbindelse med et større anlægs projekt, er det vigtigt at du vælger det rette firma til at løse opgaven. Transport af asfalt er en special opgave og bør derfor overlades til de professionelle – som for eksempel DSV Transport.

Hvorfor skal jeg vælge DSV Transport i forbindelse med transport af asfalt?

DSV Transport har mange års erfaring med transport af vanskeligt håndterbare emner, her under asfalt. Når du vælger at overlade opgaven med transport af asfalt til DSV Transport kan du være 100% tryg ved at opgaven bliver løst til et rent tolvtal.

DSV Transport er i besiddelse af det rette udstyr til opgaven og besidder samtidig de kompetencer det kræves at transportere asfalt på forsvarlig vis. Dette betyder at du hos DSV Transport’ asfalt afdeling finder en vogn og maskin park som kan løse alle opgaver forbundet med transport og håndtering af asfalt. Du finder alle typer asfalt biler og maskiner til såvel håndtering og transport, her under specialbiler som båndbiler og spridere samt vejtromler.

Gennem mange årtier har DSV Transport samarbejdet med asfalt branchen og diverse vej entreprenører om diverse projekter, lige fra mindre vej projekter til større opgaver og entrepriser – for eksempel i Københavns Lufthavn og i forbindelse med de helt store motorvejs anlæg. Så skal slidlaget på villavejen repareres, eller skal der asfalt på den nyanlagte motorvej, kan du trygt kontakte DSV Transport.

Hvem er DSV Transport?

DSV Transport er et af de ældste og mest veletablerede vognmands og transport firmaer på Sjælland. DSV Transport hjælper med alle former for entrepriser inden for bygge og anlægs branchen samt asfalt, jord og beton industrien, og er – foruden professionelle vognmands tjenester – leveringsdygtig i diverse former for opfyldnings og bygge materialer. Du kan læse meget mere om DSV Transport på virksomhedens hjemmeside dsvtransport.dk