Vinteropbevaring af båd på Als i lækre omgivelser

16 februar 2020
Astrid Pedersen
Vinteropbevaring af båd på Als i lækre omgivelser

Ejer du og din familie en båd, har I mulighed for mange sjove oplevelser rundt omkring i Danmark. Med en båd har du transport og beboelse i eet – på en sjov og spændende måde. Børnene elsker eventyret til søs og også for voksne er det inspirerende at se sit land fra søsiden.

Dog er det sjovest at sejle rundt og overnatte på båden i det lyse og lune sommer halvår. Det er de færreste bådejere, som bruger båden i løbet af vinteren, hvor det er mørkt og koldt. Og så kan den lige så godt blive opbevaret under sikre og trygge forhold, hvis der altså er mulighed derfor.

Hvor finder jeg den bedste vinteropbevaring af båd i det sydlige Jylland?

Er du og din familie hjemmehørende i det sønderjyske, og ønsker du at opbevare din båd i nærheden af bopælen? Så kan du med fordel vælge MJ Værft Augustenborg I/S på Als. Hos MJ Værft Augustenborg I/S finder du, foruden nogle af Danmarks smukkeste bådpladser beliggende i værftets egen havn, lækre og sikre opbevarings faciliteter for din båd.

MJ Værft Augustenborg I/S kan tilbyde opbevaring på et aflåst udendørs areal, som er overvåget døgnet rundt. Dette kan du eventuelt benytte hvis din båd sagtens kan tåle vejr og vind – for eksempel hvis skroget er fremstillet i plast eller glasfiber.

Er din båd mere sart over for forskellige i temperatur og luft fugtighed, kan du vælge at lade den opbevare i den tempererede og fuldt isolerede lagerhal, som hører til MJ Værft Augustenborg I/S. Her har du samtidig mulighed for at foretage diverse reparationer eller renoverings arbejde på båden, således at den er klar til forårets togter. Har du ikke selv mulighed for at udføre dette arbejde, kan du få hjælp fra det dygtige personale hos MJ Værft Augustenborg I/S.

Læs mere på http://www.mj-vaerft.dk/da/vinteropbevaring.html 

Flere nyheder