Wallstickers i mange udformninger og facetter

07 februar 2019
Anders Lundtang Hansen
Wallstickers i mange udformninger og facetter

Wallstickers er det dejlige alternativ til, når man gerne vil have krydret ens vægpartier med noget kreativt, der er let at tilføje og fjerne igen, uden det efterlader pletter.

Man kan vælge at lade disse wallstickers sidde længe, eller man kan udskifte dem, som man lyster, hvilket blandt andet kunne være at foretrække på et barneværelse, hvor interesserne skifter hyppigt, eller i et hyggeligt atelier, hvor man ønsker noget kunstnerisk inspirerende at kigge på. 

Disse wallstickers kan fylde hele vægpartier, eller de kan udgøre en del af væggens mønstre, hvor man kan vælge stickers med både citater, der kan opmuntre og inspirere en i dagligdagen eller på arbejdspladsen, eller det kan være figurer, der kan give noget liv i rummene.

Formerne og faconerne på wallstickerne kan falde i hak med mange forskellige farvetyper, som væggen har i forvejen, hvor man kan få citaterne eller figurerne til at passe sammen med væggens farve eller mangel på samme.

På den måde kan man skabe hele verdener af farverige eventyr ved at sammensætte farvestrålende wallstickers, der passer sammen med en flot farve på væggen.

Men man kan også køre den lidt mere velkendte stil, hvor man kører sort på hvidt i den forstand, at man kan vælge en wallsticker med et sort motiv eller citat, der passer på en hvid væg. Det er ofte på den måde, at ens wallstickers kommer mere tydeligt frem og kan ses lettere og er til at afkode.

Wallstickerne kan være detaljerige, så der hele tiden er nye facetter at opdage ved dem, eller de kan være mere bombastiske og bastante i det, så de falder i øjnene med det samme, når man træder ind i et lokale.

Det er det smarte alternativ til at pynte ens vægge, når man ønsker en mindre permanent udsmykning på væggene, der blot skal holde til en kortere overgang, når man ønsker dette.

Flere nyheder